Grafisk Design och 3D illustrationer

Grafisk Design och 3D illustrationer

Med snygg grafisk design i form av 3D-illustrationer ger vi liv i webbsidor, reklam och annonser. Det fungerar utmärkt både i digitala och i tryckta sammanhang. Det är ett mycket bra sätt att få er hemsida att verkligen stå ut i mängden.

Besök gärna vår showcase och portfolio-sida, Sunspire Photography & Imaging, www.sunspire.se för att se ytterligare exempel.

Grafisk design för logotyper

Grafisk Design - 3D logotype

Grafisk design för logotyper, skyltar och annat reklammaterial. Kan användas på webben, men även för broschyrer, reklamblad och andra trycksaker. Det är ett utmärkt sätt att ge ett välpolerat och exklusivt intryck av, exempelvis er logotyp.

3D Produktbilder

Grafisk design för 3D produktbilder

Vad sägs om en 3D presentation av er produkt? Vi kan utgå ifrån ritningar eller skisser, vi kan även göra en 3D-scanning av er produkt.

3D Interiörer

Grafisk design för 3D arkitekturvisioner

Projekterar ni nybyggnation och vill kunna visa ett koncept på er vision? Det är även ett utmärkt verktyg för exempelvis arkitekter och andra liknande verksamheter att kunna visualisera sina projekt. Det är ett lämpligt sätt att visa upp interiörer efter en tänkt ombyggnad.

Man kan även kombinera konventionella fotografier i kombination med 3D objekt. Ett användningsområde är att exempelvis visa en planerad byggnad i en befintlig miljö.

Vi kan bygga 3d objekt från grunden efter ritningar och skisser. Vi kan även göra 3D inscanning av det föremål ni vill använda.

Vi kan hantera de vanligast förekommande importformaten, som DXF, OBJ och 3DS. För exempelvis logotyper och liknande kan vi importera från de vanligaste grafikformaten. Kontakta oss för mer information.

3d bildexempel collage

I övrigt utför vi grafisk design helt efter ert önskemål. För att ytterligare höja realismen kan man lägga till mycket realistiska objekt av exempelvis personer, djur, växtlighet och andra typer av objekt.

Kontakta oss så får ni veta mer!